De Nintendo Cooking Guide is al een bewezen succes in Japan en nu is deze cooking gadget ook in Europa te krijgen. Een elektronisch kookboek met 250 recepten, tips, culinaire weetjes, handige filmpjes. Een must have voor iedere hobbykok, maar ook de student met twee linkerhanden.
Het programma Cooking Guide: Can't Decide What To Eat? helpt je stap voor stap bij het bereiden van gerechten. Via je touchscreen heb je toegang tot de meest bekende wereldse recepten. Je kunt selecteren op je persoonlijke behoeftes van vet tot arm, varken of vegetarisch, maar ook op de tijd die het mag kosten.
De Nintendo Cooking Guide is ontwikkeld in samenwerking met de Tsuji Cooking Academy in Japan. Ervaring met de Nintendo DS, noch met het begrip keuken zijn vereist. Wel is basiskennis van de Engelse taal nodig, daar hij niet in het Nederlands verkrijgbaar is.
De Nintendo Cooking Guide (het programma) kost € 29,95, De Nintendo DS Lite (het apparaat) is € 149,95 en is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren. Lekker gemaakt? Surf naar de site voor meer info: Nintendo Cooking Guide.