Ben jij als een vis in het water in de wereld van yachting, regatta's, mondaine havens en zeiljachten? Dan is een luxe zeilhorloge aan je pols onmisbaar. Tegenwoordig worden zeilhorloges zelfs speciaal ontwikkeld voor deelname aan zeilwedstrijden.De Omega Seamaster NZL-32 Regatta Chronograph is een automaat en waterdicht tot 15 Bar. Dit zeilhorloge is uitgerust met een visueel zeer bijzondere 10-minuten countdown voor de start van de Regatta, dat duidelijk wordt weergegeven door vijf van kleur veranderende bollen op de wijzerplaat.. Verkoopprijs van dit zeilhorloge: 3380 euro.

De stijlvolle Rolex Yacht Master II Regatta Chronograph is eveneens een automaat en waterdicht tot 10 Bar. Ook is dit model uitgerust met een programmeerbare countdownfunctie met geheugen, dat zich makkelijk laat bedienen via de unieke Ring Command Lunette. De verkoopprijs van dit zeilhorloge is 25300 euro.
http://www.adventureshop.co.uk/acatalog/m3_banner.jpg

Het Suunto M3 starthorloge bevat alle noodzakelijke opties voor de meeste wedstrijdzeilers. Zo heeft dit zeilhorloge een zeil-timer met synchronisatie en slimme herhaalfunctie, verstelbare ring voor startlijn en overstaghoek informatie, timer slot en meerdere klok, datum en alarm functies.

Het Suunto Regatta zeilhorloge heeft een hoop overeenkomsten met het M3 starthorloge. Echter is dit zeilhorloge ook voorzien van uitgebreide kompas functionaliteiten.

Voor de echt veeleisende wedstrijdzeiler biedt Suunto ook nog de Suunto Yachtsman starthorloge. Dit zeilhorloge bevat alle mogelijkheden die u maar kunt wensen op een starthorloge. Naast de vele standaard functies van een zeilhorloge bevat dit horloge ook uitgebreide kompas en barometer mogelijkheden.