COSMOPOLITAN
15 ml Cointreau
8 ml Cranberry sap
1 scheutje Lime
Partje lime
Shake de Vodka Citron, de Cointreau en de Cranberry sap met ijs en strain of zeef het in een goed gekoeld cocktail glas.
Garneer het geheel met een partje lime.
35 ml vodka
15 ml Bols Coconut
Sinaasappel sap
Grapefruit sap
Sinaasappel schil
Kers
Schenk de vodka, de Bols Coconut, de sinaasappelsap en de grapefruit sap in een longdrink gevuld met crushed ijs.
Garneer het geheel met een sinaasappelschil en een kers.
Serveren met rietje.
15 ml Bols Coconut
Sinaasappel sap
Grapefruit sap
Sinaasappel schil
Kers
Schenk de vodka, de Bols Coconut, de sinaasappelsap en de grapefruit sap in een longdrink gevuld met crushed ijs.
Garneer het geheel met een sinaasappelschil en een kers.
Serveren met rietje.
50 ml Absolut Citron
25 ml Lime Juice
Munt blaadjes
Partjes lime
Rietsuiker
Schenk de absolut citron in een tumbler glas.
Muddle of knijp de lime partjes goed uit en meng met de rietsuiker en de munt.
Voeg ijs toe en top het geheel af met citroen.
Roer door en garneer met een schijfje lime.
25 ml Lime Juice
Munt blaadjes
Partjes lime
Rietsuiker
Schenk de absolut citron in een tumbler glas.
Muddle of knijp de lime partjes goed uit en meng met de rietsuiker en de munt.
Voeg ijs toe en top het geheel af met citroen.
Roer door en garneer met een schijfje lime.
50 ml absolut peppar
1 scheutje citroen sap
2 scheutjes Worcestershire Sauce
2 scheutjes Tabasco
Tomaten sap
Stengel bleekselderij
Schenk de absolut peppar, de citroensap de Worcestershire Sauce en de Tobasco in een longdrinkglas gevuld met ijs.
Top het geheel af met tomatensap.
Roer het rustig door en voeg een schijfje citroen en een stengel bleekselderij toe.
Serveren met een rietje.
1 scheutje citroen sap
2 scheutjes Worcestershire Sauce
2 scheutjes Tabasco
Tomaten sap
Stengel bleekselderij
Schenk de absolut peppar, de citroensap de Worcestershire Sauce en de Tobasco in een longdrinkglas gevuld met ijs.
Top het geheel af met tomatensap.
Roer het rustig door en voeg een schijfje citroen en een stengel bleekselderij toe.
Serveren met een rietje.
50 ml absolut raspberry
2 scheutjes Bols Crème de Cassis
1 scheutje Lime Juice
2 scheutjes Suikerwater
Framboos
Meng alle ingredienten in een tumbler glas.
Vul het glas met crushed ijs en roer het geheel rustig door.
Garneer met een framboos.
2 scheutjes Bols Crème de Cassis
1 scheutje Lime Juice
2 scheutjes Suikerwater
Framboos
Meng alle ingredienten in een tumbler glas.
Vul het glas met crushed ijs en roer het geheel rustig door.
Garneer met een framboos.
50 ml absolut vanilia
1 scheutje Lime Juice
1 scheutje suikerwater
Munt blaadjes
Muddle of knijp een handvol muntblaadjes uit en meng deze met de lime juice en de suikerwater in een longdrink glas.
Voeg de absolut vanilia toe, vul het glas met crushed ijs en roer rustig door.
Garneer het geheel met muntblaadjes.
1 scheutje Lime Juice
1 scheutje suikerwater
Munt blaadjes
Muddle of knijp een handvol muntblaadjes uit en meng deze met de lime juice en de suikerwater in een longdrink glas.
Voeg de absolut vanilia toe, vul het glas met crushed ijs en roer rustig door.
Garneer het geheel met muntblaadjes.
35 ml absolut vanilia
15 ml Blue Curacao
8 ml Grenadine
Shake de absolut vanilia en de Blue Curacao met ijs.
Strain of zeef het in een gekoeld cocktail glas.
Schenk langzaam de grenadine via de zijkant in het glas zodat er een laagje ontstaat op de bodem.
15 ml Blue Curacao
8 ml Grenadine
Shake de absolut vanilia en de Blue Curacao met ijs.
Strain of zeef het in een gekoeld cocktail glas.
Schenk langzaam de grenadine via de zijkant in het glas zodat er een laagje ontstaat op de bodem.
50 ml vodka
50 ml suikerwater
Partjes perzik
Muddle of knijp de partjes perzik met het suikerwater uit op de bodem van een shaker beker.
Voeg de vodka en een schep ijs toe.
Shake en strain of zeef in een shooter glas.
50 ml suikerwater
Partjes perzik
Muddle of knijp de partjes perzik met het suikerwater uit op de bodem van een shaker beker.
Voeg de vodka en een schep ijs toe.
Shake en strain of zeef in een shooter glas.
50 ml vodka
1 scheutje suikerwater
Kiwi
Muddle of knijp de kiwi met het suikerwater uit op de bodem van een shaker beker.
Voeg de vodka en een schep ijs toe.
Shake en strain of zeef in een shooter glas.
1 scheutje suikerwater
Kiwi
Muddle of knijp de kiwi met het suikerwater uit op de bodem van een shaker beker.
Voeg de vodka en een schep ijs toe.
Shake en strain of zeef in een shooter glas.
50 ml vodka
1 scheutje Dry Vermouth
Roer met ijs in een mix glas en strain of zeef het geheel in een goed gekoeld cocktailglas.
Garneer met een olijf en een citroen schil.
1 scheutje Dry Vermouth
Roer met ijs in een mix glas en strain of zeef het geheel in een goed gekoeld cocktailglas.
Garneer met een olijf en een citroen schil.